| REZULTATI ANKET 2008/2009 | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
brenda ♥
Število prispevkov : 4321 Join date : 31/10/2008 Kraj : eslovenia
| |
| |
brenda ♥
| Naslov sporočila: Re: REZULTATI ANKET 2008/2009 Pet Jan 01 2010, 18:29 | |
| APRIL
TELENOVELA MESECA destilando amor - čista ljubezen (2) strum der liebe - v vrtincu ljubezni (0) arroz con leche - tri sestre (0) las tontas no van al cielo - s cukrčkom do sreče (3) rebeca – rebeka (0) cuidado con el angel - angeli brez kril (3) victoria – viktoria (2) nunca te dire adios - nikoli ti ne bom rekel zbogom (0) fuego en la sangre - goreče maščevanje (0) rebelde – rebelde (4) | |
|
| |
brenda ♥
| Naslov sporočila: Re: REZULTATI ANKET 2008/2009 Pet Jan 01 2010, 18:30 | |
| MAJ
TELENOVELA MESECA MAJA
DESTILANDO AMOR - čista ljubezen (2) STURM DER LIEBE - v vrtincu ljubezni (0) ARROZ CON LECHE - tri sestre (0) LAS TONTAS NO VAN AL CIELO - s cukrčkom do sreče (3) REBECA - rebeka (0) MIENTRAS HAYA VIDA - do zadnjega diha (0) CUIDADO CON EL ANGEL - angeli brez kril (3) NUNCA TE DIRE ADIOS - nikoli ti ne bom rekel zbogom (0) VICTORIA - viktoria (1) REBELDE – rebelde (4)
NAJ IGRALKA
ANGELICA RIVERA - destilando amor (2) JACQUELINE BRACAMONTES - las tontas no van al cielo (4) MARIANA SEOANE – rebeca (3) MAITE PERRONI - cuidado con el angel, rebelde (5) VICTORIA RUFFO – victoria (0) ANAHI – rebelde (4) PAOLA TOYOS - nunca te dire adios (4) PAOLA NUNEZ - mientras haya vida (2) MARGARITA ROSA DE FRANCISCO - mientras haya vida (0) DULCE MARIA – rebelde (5)
NAJ IGRALEC
EDUARDO YANEZ - destilando amor (1) JAIME CAMIL - las tontas no van al cielo (4) RICARDO ALAMO - rebeca (1) WILLIAM LEVY - cuidado con el angel (3) MAURICIO OCHMANN - victoria (2) ALFONSO HERRERA – rebelde (3) SAUL LISAZO - mientras haya vida (1) CHRISTOPHER UCKERMANN – rebelde (5) ANDRES PALACIOS - mientras haya vida (2) CHRISTIAN CHAVEZ – rebelde (3)
NAJ ZLOBNICA
MARTHA JULIA - destilando amor (3) SABINA MOUSSIER - las tontas no van al cielo (3) MARIA FERNANDA MALO – rebelde (2) ANA PATRICIA ROJO - cuidado con el angel (4) ANDREA LOPEZ – victoria (3) CHANTAL ANDERE - destilando amor (2) LAURA ZAPATA - cuidado con el angel (3) FABIOLA CAMPOMANES - las tontas no van al cielo (3) NAILEA NORVIND - cuidado con el angel (2) ROMINA GAETANI - mientras haya vida (0)
NAJ ZLOBNEŽ
SERGIO SENDEL - destilando amor (4) ARTURO CARDONA - cuidado con el angel (1) ENRIQUE ROCHA – rebelde (2) TONY DALTON – rebelde (2) MIGUEL ANGEL BIAGGIO – rebelde (2) FERNANDO CIANGHEROTTI - mientras haya vida (0)
NAJ PAR
GAVIOTA&RODRIGO (2) ROBERTA&DIEGO (5) MARICHUY&JUAN MIGUEL (3) CANDY&SANTIAGO (3) MIA&MIGUEL (4) PAULA&SEBASTIAN (1) VICTORIA&MAURICIO (0) MARIA&HECTOR (0) ELISA& SERGIO (0) REBECA&EDUARDO (1) | |
|
| |
brenda ♥
| Naslov sporočila: Re: REZULTATI ANKET 2008/2009 Pet Jan 01 2010, 18:31 | |
| JUNIJ
NAJ TELENOVELA
DESTILANDO AMOR (čista ljubezen) (1) ARROZ CON LECHE (tri sestre) (0) REBECA (rebeka) (0) LAS TONTAS NO VAN AL CIELO (s cukrčkom do sreče) (2) MIENTRAS HAYA VIDA (do zadnjega diha) (0) CUIDADO CON EL ANGEL (angeli brez kril) (3) VICTORIA (viktoria) (0) REBELDE (rebelde) (4)
NAJ IGRALKA
ANGELICA RIVERA (čista ljubezen) (1) JACQUELINE BRACAMONTES ( s cukrčkom do sreče) (2) MAITE PERRONI (angeli brez kril, rebelde) (4) VICTORIA RUFFO (viktoria) (0) ANAHI (rebelde) (3) PAOLA NUNEZ (do zadnjega diha) (0) DULCE MARIA (rebelde) (4)
NAJ IGRALEC
EDUARDO YANEZ (čista ljubezen) (0) JAIME CAMIL ( s cukrčkom do sreče) (2) WILLIAM LEVY (angeli brez kril) (3) MAURICIO OCHMANN (viktoria) (2) ALFONSO HERRERA (rebelde) (4) CHRISTOPHER UCKERMANN (rebelde) (4) ANDRES PALACIOS (do zadnjega diha) (0)
NAJ ZLOBNICA
MARTHA JULIA (čista ljubezen) (2) SABINA MOUSSIER (s cukrčkom do sreče) (2) ANA PATRICIA ROJO (angeli brez kril) (4) ANDREA LOPEZ (viktoria) (3) CHANTAL ANDERE (čista ljubezen) (2) LAURA ZAPATA (angeli brez kril) (4) FABIOLA CAMPOMANES (s cukrčkom do sreče) (2)
NAJ ZLOBNEŽ
SERGIO SENDEL (čista ljubezen) (2) ARTURO CARMONA (angeli brez kril) (3) ENRIQUE ROCHA (rebelde) (4) MIGUEL ANGEL BIAGGIO (rebelde) (3) RICARDO BLUME (angeli brez kril) (2) FERNANDO CIANGHEROTTI (do zadnjega diha) (0)
NAJ PAR
GAVIOTA&RODRIGO (1) ROBERTA&DIEGO (4) MARICHUY&JUAN MIGUEL (4) CANDY&SANTIAGO (2) MIA&MIGUEL (3) VICTORIA&MAURICIO (0) ELISA& SERGIO (0) | |
|
| |
brenda ♥
| Naslov sporočila: Re: REZULTATI ANKET 2008/2009 Pet Jan 01 2010, 18:32 | |
| JULIJ
NAJ TELENOVELA
DESTILANDO AMOR (čista ljubezen) (2) ARROZ CON LECHE (tri sestre) (0) REBECA (rebeka) (0) LAS TONTAS NO VAN AL CIELO (s cukrčkom do sreče) (4) MIENTRAS HAYA VIDA (do zadnjega diha) (0) CUIDADO CON EL ANGEL (angeli brez kril) (4) VICTORIA (viktoria) (2) REBELDE (rebelde) (5) INIMA DE TIGAN (ukradeno srce) (0)
NAJ IGRALKA
ANGELICA RIVERA (čista ljubezen) (3) JACQUELINE BRACAMONTES (s cukrčkom do sreče) (4) MAITE PERRONI (angeli brez kril, rebelde) (4) VICTORIA RUFFO (viktoria) (3) ANAHI (rebelde) (3) PAOLA NUNEZ (do zadnjega diha) (0) DULCE MARIA (rebelde) (4)
NAJ IGRALEC
EDUARDO YANEZ (čista ljubezen) (1) JAIME CAMIL (s cukrčkom do sreče) (3) WILLIAM LEVY (angeli brez kril) (5) MAURICIO OCHMANN (viktoria) (2) ALFONSO HERRERA (rebelde) (5) CHRISTOPHER UCKERMANN (rebelde) (4) ANDRES PALACIOS (do zadnjega diha) (2)
NAJ ZLOBNICA
MARTHA JULIA (čista ljubezen) (3) SABINA MOUSSIER (s cukrčkom do sreče) (3) ANA PATRICIA ROJO (angeli brez kril) (7) ANDREA LOPEZ (viktoria) (3) CHANTAL ANDERE (čista ljubezen) (3) LAURA ZAPATA (angeli brez kril) (5) FABIOLA CAMPOMANES (s cukrčkom do sreče) (4)
NAJ ZLOBNEŽ
SERGIO SENDEL (čista ljubezen) (5) ARTURO CARMONA (angeli brez kril) (6) ENRIQUE ROCHA (rebelde) (4) MIGUEL ANGEL BIAGGIO (rebelde) (4) RICARDO BLUME (angeli brez kril) (5) FERNANDO CIANGHEROTTI (do zadnjega diha) (1)
NAJ PAR
GAVIOTA&RODRIGO (3) ROBERTA&DIEGO (4) MARICHUY&JUAN MIGUEL (3) CANDY&SANTIAGO (4) MIA&MIGUEL (1) VICTORIA&MAURICIO (2) ELISA& SERGIO (2) IRINA&CODRUT (1) | |
|
| |
brenda ♥
| Naslov sporočila: Re: REZULTATI ANKET 2008/2009 Pet Jan 01 2010, 18:33 | |
| AVGUST
NAJ TELENOVELA
DESTILANDO AMOR (čista ljubezen) (2) STURM DER LIEBE (v vrtincu ljubezni) (1) ARROZ CON LECHE (tri sestre) (0) REBECA (rebeka) (0) INIMA DE TIGAN (ukradeno srce) (1) LAS TONTAS NO VAN AL CIELO (s cukrčkom do sreče) (3) MIENTRAS HAYA VIDA (do zadnjega diha) (1) CUIDADO CON EL ANGEL (angeli brez kril) (2)
NAJ IGRALKA
ANGELICA RIVERA (čista ljubezen) (2) JACQUELINE BRACAMONTES (s cukrčkom do sreče) (3) ANDREAA PATRASCU (ukradeno srce) (1) PAOLA NUNEZ (do zadnjega diha) (2) MAITE PERRONI (angeli brez kril) (3) MARGARITA ROSA DE FRANCISCO (do zadnjega diha) (0)
NAJ IGRALEC
EDUARDO YANEZ (čista ljubezen) (1) DENIS STEFAN (ukradeno srce) (1) JAIME CAMIL ( s cukrčkom do sreče) (3) ANDRES PALACIOS (do zadnjega diha) (1) SAUL LISAZO (do zadnjega diha) (0) WILLIAM LEVY (angeli brez kril) (2)
NAJ ZLOBNICA
MARTHA JULIA (čista ljubezen) (3) CHANTAL ANDERE (čista ljubezen) (3) ANA PATRICIA ROJO (angeli brez kril, čista ljubezen) (4) LAURA ZAPATA (angeli brez kril) (3) ROMINA GAETANI (do zadnjega diha) (1) FABIOLA CAMPOMANES (s cukrčkom do sreče) (3) SABINA MOUSSIER (s cukrčkom do sreče) (3) KARLA ALVAREZ ( s cukrčkom do sreče) (3)
NAJ ZLOBNEŽ
SERGIO SENDEL (čista ljubezen) (3) ARTURO CARMONA (angeli brez kril) (4) RICARDO BLUME (angeli brez kril) (1) HÉCTOR ARREDONDO (do zadnjega diha) (1) FERNANDO CIANGHEROTTI (do zadnjega diha) (1)
NAJ PAR
GAVIOTA&RODRIGO (2) IRINA&CODRUT (1) CANDY&SANTIAGO (3) ELISA& SERGIO (2) MARIA&HECTOR (0) MARICHUY&JUAN MIGUEL (2) | |
|
| |
brenda ♥
| Naslov sporočila: Re: REZULTATI ANKET 2008/2009 Pet Jan 01 2010, 18:34 | |
| SEPTEMBER
NAJ TELENOVELA
DESTILANDO AMOR (čista ljubezen) (2) MI VIDA ERES TU (ti si moje življenje) (3) INIMA DE TIGAN (ukradeno srce) (0) MIENTRAS HAYA VIDA (do zadnjega diha) (1) LAS TONTAS NO VAN AL CIELO (s cukrčkom do sreče) (3) MANANA ES PARA SIEMPRE (jutri je za vedno) (1) CUIDADO CON EL ANGEL (angeli brez kril) (3) RBD LA FAMILIA (rbd la familia) (2) LALOLA (lalola) (2)
NAJ IGRALKA
ANGELICA RIVERA (čista ljubezen) (3) JACQUELINE BRACAMONTES (s cukrčkom do sreče) (3) ANDREAA PATRASCU (ukradeno srce) (1) PAOLA NUNEZ (do zadnjega diha) (1) MAITE PERRONI (angeli brez kril, rbd la familia) (4) SCARLET ORTIZ (ti si moje življenje) (3) SILVIA NAVARRO ( jutri je za vedno) (3) DULCE MARIA (rbd la familia) (4) ANAHI (rbd la familia) (2)
NAJ IGRALEC
EDUARDO YANEZ (čista ljubezen) (0) DENIS STEFAN (ukradeno srce) (1) JAIME CAMIL (s cukrčkom do sreče) (3) ANDRES PALACIOS (do zadnjega diha) (0) WILLIAM LEVY (angeli brez kril) (4) JORGE ARAVELA ( ti si moje življenje) (3) FERNANDO COLUNGA (jutri je za vedno) (3) ALFONSO HERRERA (rbd la familia) (4) CHRISTOPHER UCKERMANN ( rbd la familia) (3)
NAJ ZLOBNICA
MARTHA JULIA (čista ljubezen) (3) CHANTAL ANDERE (čista ljubezen) (3) ANA PATRICIA ROJO (čista ljubezen, angeli brez kril) (4) ROMINA GAETANI (do zadnjega diha) (1) FABIOLA CAMPOMANES (s cukrčkom do sreče) (3) SABINE MOUSSIER(s cukrčkom do sreče) (3) KARLA ALVAREZ ( s cukrčkom do sreče) (3) LUCERO (jutri je za vedno) (3) PAOLA TOYOS (ti si moje življenje) (3) MICHEL VIETH (angeli brez kril) (4)
NAJ ZLOBNEŽ
SERGIO SENDEL (čista ljubezen, jutri je za vedno) (3) HÉCTOR ARREDONDO (do zadnjega diha) (0) FERNANDO CIANGHEROTTI (do zadnjega diha) (0) ROBERTO PALAZUELOS (ti si moje življenje, jutri je za vedno) (2) JORGE LUIS PILA ( ti si moje življenje) (0) GUILLERMO CAPETILLO (jutri je za vedno) (2) ARTURO CARMONA (angeli brez kril) (4)
NAJ PAR
RODRIGO&GAVIOTA (2) CONDRUT&IRINA (1) SANTIAGO&CANDY (3) SERGIO&ELISA (1) JUAN MIGUEL&MARICHUY (4) EDUARDO&FERNANDA (3) GABRIEL &DANIELA (3) | |
|
| |
brenda ♥
| Naslov sporočila: Re: REZULTATI ANKET 2008/2009 Pet Jan 01 2010, 18:35 | |
| OKTOBER
NAJ TELENOVELA
MI VIDA ERES TU (ti si moje življenje) (2) LALOLA (lalola) (3) INIMA DE TIGAN (ukradeno srce) (0) MIENTRAS HAYA VIDA (do zadnjega diha) (1) MANANA ES PARA SIEMPRE (jutri je za vedno) (3) CUIDADO CON EL ANGEL (angeli brez kril) (2)
NAJ IGRALKA
SCARLET ORTIZ (ti si moje življenje) (2) CARLA PETERSON (lalola) (3) ANDREAA PATRASCU (ukradeno srce) (2) PAOLA NUNEZ (do zadnjega diha) (3) SILVIA NAVARRO ( jutri je za vedno) (4) MAITE PERRONI (angeli brez kril) (3)
NAJ IGRALEC
JORGE ARAVELA ( ti si moje življenje) (3) LUCIANO CASTRO (lalola) (3) DENIS STEFAN (ukradeno srce) (2) ANDRES PALACIOS (do zadnjega diha) (2) FERNANDO COLUNGA (jutri je za vedno) (4) WILLIAM LEVY (angeli brez kril) (5)
NAJ ZLOBNICA
PAOLA TOYOS (ti si moje življenje) (2) JULIETA ROSEN (ti si moje življenje) (2) AGUSTINA LECOUNA (lalola)(2) ROMINA GAETANI (do zadnjega diha) (1) LUCERO (jutri je za vedno) (4) ANA PATRICIA ROJO ( angeli brez kril) (3) MICHEL VIETH (angeli brez kril) (2)
NAJ ZLOBNEŽ
FERNANDO CARRERA ( ti si moje življenje) (2) ROBERTO PALAZUELOS (ti si moje življenje, jutri je za večno) (2) JORGE LUIS PILA ( ti si moje življenje) (1) RAFAEL FERRO (lalola) (3) HÉCTOR ARREDONDO (do zadnjega diha) (2) FERNANDO CIANGHEROTTI (do zadnjega diha) (2) SERGIO SENDEL (jutri je za večno) (2) GUILLERMO CAPETILLO (jutri je za večno) (1) ARTURO CARMONA (angeli brez kril)(3)
NAJ PAR
GABRIEL &DANIELA (3) LOLA&FACUNDO (3) CONDRUT&IRINA (1) SERGIO&ELISA (2) EDUARDO&FERNANDA (5) JUAN MIGUEL&MARICHUY (3) | |
|
| |
brenda ♥
| Naslov sporočila: Re: REZULTATI ANKET 2008/2009 Pet Jan 01 2010, 18:36 | |
| NOVEMBER
NAJ TELENOVELA
MI VIDA ERES TU (ti si moje življenje) (3) LALOLA (lalola) (3) INIMA DE TIGAN (ukradeno srce) (0) MIENTRAS HAYA VIDA (do zadnjega diha) (2) MANANA ES PARA SIEMPRE (jutri je za vedno) (2) CUIDADO CON EL ANGEL (angeli brez kril) (3)
NAJ IGRALKA
SCARLET ORTIZ (ti si moje življenje) (3) CARLA PETERSON (lalola) (3) ANDREAA PATRASCU (ukradeno srce) (0) PAOLA NUNEZ (do zadnjega diha) (2) SILVIA NAVARRO ( jutri je za vedno) (4) MAITE PERRONI (angeli brez kril) (4)
NAJ IGRALEC
JORGE ARAVELA ( ti si moje življenje) (3) LUCIANO CASTRO (lalola) (3) DENIS STEFAN (ukradeno srce) (0) ANDRES PALACIOS (do zadnjega diha) (2) FERNANDO COLUNGA (jutri je za vedno) (3) WILLIAM LEVY (angeli brez kril) (5)
NAJ ZLOBNICA
PAOLA TOYOS (ti si moje življenje) (3) JULIETA ROSEN (ti si moje življenje) (2) AGUSTINA LECOUNA (lalola) (3) ROMINA GAETANI (do zadnjega diha) (1) LUCERO (jutri je za vedno) (5) MICHEL VIETH (angeli brez kril) (4)
NAJ ZLOBNEŽ
FERNANDO CARRERA ( ti si moje življenje) (1) ROBERTO PALAZUELOS (ti si moje življenje, jutri je za večno) (2) RAFAEL FERRO (lalola) (3) HÉCTOR ARREDONDO (do zadnjega diha) (1) SERGIO SENDEL (jutri je za večno) (3) ARTURO CARMONA (angeli brez kril) (5)
NAJ PAR
GABRIEL &DANIELA (3) LOLA&FACUNDO (3) CONDRUT&IRINA (1) SERGIO&ELISA (3) EDUARDO&FERNANDA (4) JUAN MIGUEL&MARICHUY (4) | |
|
| |
brenda ♥
| Naslov sporočila: Re: REZULTATI ANKET 2008/2009 Pet Jan 01 2010, 18:37 | |
| DECEMBER
NAJ TELENOVELA
MI VIDA ERES TU (ti si moje življenje) (1) LALOLA (lalola) (3) INIMA DE TIGAN (ukradeno srce) (0) MIENTRAS HAYA VIDA (do zadnjega diha) (3) EN NOMBRE DEL AMOR (v imenu ljubezni) (3) MANANA ES PARA SIEMPRE (jutri je za vedno) (2) CUIDADO CON EL ANGEL (angeli brez kril) (1)
NAJ IGRALKA
SCARLET ORTIZ (ti si moje življenje) (2) CARLA PETERSON (lalola) (3) ANDREAA PATRASCU (ukradeno srce) (0) PAOLA NUNEZ (do zadnjega diha) (3) ALISSON LOZZ (v imenu ljubezni) (0) SILVIA NAVARRO ( jutri je za vedno) (3) MAITE PERRONI (angeli brez kril) (2)
NAJ IGRALEC
JORGE ARAVELA ( ti si moje življenje) (2) LUCIANO CASTRO (lalola) (3) DENIS STEFAN (ukradeno srce) (1) ANDRES PALACIOS (do zadnjega diha) (3) SEBASTIAN ZURITA (v imenu ljubezni) (1) FERNANDO COLUNGA (jutri je za vedno) (2) WILLIAM LEVY (angeli brez kril) (2)
NAJ ZLOBNICA
PAOLA TOYOS (ti si moje življenje) (1) JULIETA ROSEN (ti si moje življenje) (1) AGUSTINA LECOUNA (lalola) (1) ROMINA GAETANI (do zadnjega diha) (1) LETICIA CALDERON (v imenu ljubezni) (2) ALTAIR JARABO (v imenu ljubezni) (1) LUCERO (jutri je za vedno) (2) MICHEL VIETH (angeli brez kril) (0) ANA PATRICIA ROJO (angeli brez kril) (2)
NAJ ZLOBNEŽ
FERNANDO CARRERA ( ti si moje življenje) (0) ROBERTO PALAZUELOS (ti si moje življenje, jutri je za večno) (1) RAFAEL FERRO (lalola) (2) HÉCTOR ARREDONDO (do zadnjega diha) (0) FERDINANDO VALENCIA (v imenu ljubezni) (1) SERGIO SENDEL (jutri je za večno) (3) ARTURO CARMONA (angeli brez kril) (2)
NAJ PAR
GABRIEL &DANIELA (3) LOLA&FACUNDO (3) CONDRUT&IRINA (1) SERGIO&ELISA (3) EMILIANO&PALOMA (2) EDUARDO&FERNANDA (4) JUAN MIGUEL&MARICHUY (2) | |
|
| |
brenda ♥
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: REZULTATI ANKET 2008/2009 | |
| |
|
| |
| REZULTATI ANKET 2008/2009 | |