Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

Pritožbe, kritike in pohvale

Go down 
+8
tinebrella
Fiera**
nastja257
lolish
AnGel_Perroni
analia
Rorian
oliviia
12 posters
Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next
AvtorSporočilo
oliviia

♥
oliviia

Število prispevkov : 1005
Kraj : españa

Pritožbe, kritike in pohvale Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeSob Jan 30 2010, 22:10

Pritožbe, kritike in pohvale Sans-titre-11
Tukaj lahko napišete kaj vas moti na forumu in kaj vam je všeč;

Nazadnje urejal/a amina Ned Mar 02 2014, 19:08; skupaj popravljeno 3 krat
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com/forum.htm
Rorian
bebe ♥
bebe ♥
Rorian

Število prispevkov : 12

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimePet Jul 30 2010, 17:51

Zelo prijeten forumček, veliko tem in objav s strani glavnih, me pa moti, da ni toliko komentarjev - članov, ki bi redno pisali. :=)
Nazaj na vrh Go down
analia

♥
analia

Število prispevkov : 3354
Kraj : mexico

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimePet Jul 30 2010, 18:26

Rorian je napisal/a:
Zelo prijeten forumček, veliko tem in objav s strani glavnih, me pa moti, da ni toliko komentarjev - članov, ki bi redno pisali. :=)

to si tudi mi administratorji želimo, da bi tudi ostali člani nam pomagali, dajali komentarje, ...
ampak se še nismo spomnili, kako bi nam to lahko uspelo

imaš kak predlog?
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.org/
Rorian
bebe ♥
bebe ♥
Rorian

Število prispevkov : 12

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimePet Jul 30 2010, 22:56

Am....

Za začetek oglaševanje na različnih forumih, blogih, da se pridobi nove člane. "Starim" članom pa poslati ponovna vabila.Pri besedilih pesmi iz telenovel bi lahko dodali še linke skladb. Odprli temo za download telenovel, da bi si lahko prenesli na svoj računalnik ipd. Na vsake toliko časa bi spremenili izgled foruma, imeli kakšna forumska tekmovanja, revijo. Kasneje, če bi se forum uveljavil celo nagradne igre.

No, nekaj sem se pa spomnila. Pač kako si jaz zamišljam. :wau: Aja, pa še dodali bi smeške.
Nazaj na vrh Go down
AnGel_Perroni
bebe ♥
bebe ♥
AnGel_Perroni

Število prispevkov : 6

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimePet Avg 06 2010, 20:43

Extra vam je forum...samo malo poradite na unapredjenju.
Nazaj na vrh Go down
xx
Gost
Anonymous

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimePon Avg 30 2010, 20:54

jaz se ne morem registrirati na forum, pa nevem zakaj ne
izpolnim vsa okenca pa mi napiše da moram izpolniti vse kar je označeno z *
Nazaj na vrh Go down
analia

♥
analia

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimePet Okt 22 2010, 22:23

xx je napisal/a:
jaz se ne morem registrirati na forum, pa nevem zakaj ne
izpolnim vsa okenca pa mi napiše da moram izpolniti vse kar je označeno z *

če se ti še vedno ni uspelo registrirati mi pošlji vse kar moraš napisati v registraciji na mail, ki je

stforum@mail386.com
Nazaj na vrh Go down
lolish
bebe ♥
bebe ♥
lolish

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeSre Dec 01 2010, 20:44

forum je precej čudno urejen, pravila komaj najdeš, pa še to so samo pravila kako odpirati teme, nič pa o obnašanju na forumu

malo bi morali to bolj urediti, pa lahko bi odprli tudi več podforumov

pa še eno vprašanje:a je možno na vašem forumu kje oglaševati druge forume? vsaj s pasico...
Nazaj na vrh Go down
analia

♥
analia

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeČet Dec 02 2010, 11:09

lolish je napisal/a:
forum je precej čudno urejen, pravila komaj najdeš, pa še to so samo pravila kako odpirati teme, nič pa o obnašanju na forumu

pa še eno vprašanje:a je možno na vašem forumu kje oglaševati druge forume? vsaj s pasico...

kmalu bomo začeli s prenovo foruma, tako da bo veliko novih podforumov in to oglaševanje drugih forumov bomo tudi vklučili
Nazaj na vrh Go down
lolish
bebe ♥
bebe ♥
lolish

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeČet Dec 02 2010, 16:58

analia je napisal/a:
lolish je napisal/a:

kmalu bomo začeli s prenovo foruma, tako da bo veliko novih podforumov in to oglaševanje drugih forumov bomo tudi vklučili
ok, hvala za pojasnilo Pritožbe, kritike in pohvale 299372
Nazaj na vrh Go down
lolish
bebe ♥
bebe ♥
lolish

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeTor Jun 14 2011, 20:14

predlog: če želite pridobiti več novih članov začnite oglaševati svoj forum na forumu Oglaševanje, poleg tega pa lahko tam dobite tudi več nasvetov za to kako urediti forum, kar bi vam kolikor vidim tudi prav prišlo Pritožbe, kritike in pohvale 31459
Nazaj na vrh Go down
nastja257
bebe ♥
bebe ♥
nastja257

Število prispevkov : 1

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeČet Jun 30 2011, 01:03

dobr forum..potrebno pa je več oglaševanja na različnih spletnih straneh za pridobitev novih članov..pa mogoče še kj več podatkov tko k npr. u telenovele total reviji
Yeah
Nazaj na vrh Go down
Fiera**

♥
Fiera**

Število prispevkov : 4844

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeSob Feb 11 2012, 13:12

men pa tale tema ni všeč, tale rjava barva, men deluje tko pusto, moreče.....drugače je vse uredu sam res je to ja da nihče nič ne komentira prav veliko.... Pritožbe, kritike in pohvale 793698
Nazaj na vrh Go down
lolish
bebe ♥
bebe ♥
lolish

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeSre Mar 07 2012, 22:47

lolish je napisal/a:
analia je napisal/a:
lolish je napisal/a:

glede na to da je že kar precej časa preteklo od takrat ko ste mi rekli, da bo možno tudi oglaševanje drugih forumov tukaj, me zanima kako je s tem? ker se meni ne zdi ravno da bi vi omogočili kje oglaševanje...
Nazaj na vrh Go down
analia

♥
analia

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeČet Mar 08 2012, 21:20

lolish je napisal/a:
lolish je napisal/a:
analia je napisal/a:
lolish je napisal/a:

glede na to da je že kar precej časa preteklo od takrat ko ste mi rekli, da bo možno tudi oglaševanje drugih forumov tukaj, me zanima kako je s tem? ker se meni ne zdi ravno da bi vi omogočili kje oglaševanje...

Pod temo "ZA OBISKOVALCE" smo objavili OGLAŠEVANJE VAŠIH FORUMOV
Nazaj na vrh Go down
lolish
bebe ♥
bebe ♥
lolish

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimePet Mar 09 2012, 20:17

analia je napisal/a:
lolish je napisal/a:
lolish je napisal/a:
analia je napisal/a:
lolish je napisal/a:

Pod temo "ZA OBISKOVALCE" smo objavili OGLAŠEVANJE VAŠIH FORUMOV
zanimalo me je oglaševanje s pasico ne v temi
tega pa kolikor vidim nimate..
Nazaj na vrh Go down
tinebrella
bebe ♥
bebe ♥
tinebrella

Število prispevkov : 1

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeNed Jul 29 2012, 13:45

fletni forumček :3
    sicer sama ne gledam več toliko telenovel in vsake toliko časa ujamem kakšno, ko ni ničesar drugega na tvju. kiss
Nazaj na vrh Go down
annn

♥
annn

Število prispevkov : 3794

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeNed Jul 28 2013, 19:41

mene pa moti, da novi člani ne moremo objavlati povezav...sem želela dodati kakšne slike in to ampak pač ne gr...saj razumem, da nočete da bi se prijavljali zaradi oglaševanja ampak vsi pa nimamo takšnega cilja...tako da novim članom ne preostane drugega ko da čakajo en teden al pa pač sodelujejo samo v kvizih in anketah
Nazaj na vrh Go down
brenda

♥
brenda

Število prispevkov : 4321
Kraj : eslovenia

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeNed Jul 28 2013, 23:00

annn je napisal/a:
mene pa moti, da novi člani ne moremo objavlati povezav...sem želela dodati kakšne slike in to ampak pač ne gr...saj razumem, da nočete da bi se prijavljali zaradi oglaševanja ampak vsi pa nimamo takšnega cilja...tako da novim članom ne preostane drugega ko da čakajo en teden al pa pač sodelujejo samo v kvizih in anketah

mi lahko lepo prosim napišeš ali pod to temo ali pa na zasebno sporočilo, kaj si želela narediti in nisi mogla, da bomo lahko rešili zadevo
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com
annn

♥
annn

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeNed Jul 28 2013, 23:52

želela sem dodati slike v podforum o igralkah pa mi je napisala, da novi člani prvih 7 dni ne morejo v teme prilepiti linkov

če dodam sliko v polni velikosti potem gre, če pa hočem v predogledu pa ne morem
Nazaj na vrh Go down
annn

♥
annn

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimePon Jul 29 2013, 01:30

aja pa lahko bi naredli kako temo z novičkami ali jih lahko kr k posamezni telenoveli oz. igralcu napišemo?
Nazaj na vrh Go down
brenda

♥
brenda

Število prispevkov : 4321
Kraj : eslovenia

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimePon Jul 29 2013, 15:31

Bomo poiskusili odpraviti napako.
Glede novic. Včasih smo jih imeli na forumu, sedaj pa jih imamo na bloggerju http://svet-telenovell.blogspot.com/, kjer se trudim da objavim nove in predvsem zanimive novice.
Upam, da mi uspeva? :): 
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com
annn

♥
annn

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimePon Jul 29 2013, 17:30

ok ;)
aha nisem vedla, hvala za informacijo ;)
Nazaj na vrh Go down
annn

♥
annn

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeSre Avg 28 2013, 13:56

meni je všeč prenova srčekk 
Nazaj na vrh Go down
oliviia

♥
oliviia

Število prispevkov : 1005
Kraj : españa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitimeČet Avg 29 2013, 12:20

me veseli da ti je ušeč:wau: 
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com/forum.htm
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale   Pritožbe, kritike in pohvale Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Pritožbe, kritike in pohvale
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 3Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next