| Pritožbe, kritike in pohvale | |
|
+8tinebrella Fiera** nastja257 lolish AnGel_Perroni analia Rorian oliviia 12 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
oliviia ♥
Število prispevkov : 1005 Join date : 24/01/2009 Kraj : españa
| Naslov sporočila: Pritožbe, kritike in pohvale Sob Jan 30 2010, 22:10 | |
| Tukaj lahko napišete kaj vas moti na forumu in kaj vam je všeč;
Nazadnje urejal/a amina Ned Mar 02 2014, 19:08; skupaj popravljeno 3 krat | |
|
| |
Rorian bebe ♥
Število prispevkov : 12 Join date : 30/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Pet Jul 30 2010, 17:51 | |
| Zelo prijeten forumček, veliko tem in objav s strani glavnih, me pa moti, da ni toliko komentarjev - članov, ki bi redno pisali. :=) | |
|
| |
analia ♥
Število prispevkov : 3354 Join date : 31/10/2008 Kraj : mexico
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Pet Jul 30 2010, 18:26 | |
| - Rorian je napisal/a:
- Zelo prijeten forumček, veliko tem in objav s strani glavnih, me pa moti, da ni toliko komentarjev - članov, ki bi redno pisali. :=)
to si tudi mi administratorji želimo, da bi tudi ostali člani nam pomagali, dajali komentarje, ... ampak se še nismo spomnili, kako bi nam to lahko uspelo imaš kak predlog? | |
|
| |
Rorian bebe ♥
Število prispevkov : 12 Join date : 30/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Pet Jul 30 2010, 22:56 | |
| Am.... Za začetek oglaševanje na različnih forumih, blogih, da se pridobi nove člane. "Starim" članom pa poslati ponovna vabila.Pri besedilih pesmi iz telenovel bi lahko dodali še linke skladb. Odprli temo za download telenovel, da bi si lahko prenesli na svoj računalnik ipd. Na vsake toliko časa bi spremenili izgled foruma, imeli kakšna forumska tekmovanja, revijo. Kasneje, če bi se forum uveljavil celo nagradne igre. No, nekaj sem se pa spomnila. Pač kako si jaz zamišljam. Aja, pa še dodali bi smeške. | |
|
| |
AnGel_Perroni bebe ♥
Število prispevkov : 6 Join date : 06/08/2010
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Pet Avg 06 2010, 20:43 | |
| Extra vam je forum...samo malo poradite na unapredjenju. | |
|
| |
xx Gost
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Pon Avg 30 2010, 20:54 | |
| jaz se ne morem registrirati na forum, pa nevem zakaj ne izpolnim vsa okenca pa mi napiše da moram izpolniti vse kar je označeno z * |
|
| |
analia ♥
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Pet Okt 22 2010, 22:23 | |
| - xx je napisal/a:
- jaz se ne morem registrirati na forum, pa nevem zakaj ne
izpolnim vsa okenca pa mi napiše da moram izpolniti vse kar je označeno z * če se ti še vedno ni uspelo registrirati mi pošlji vse kar moraš napisati v registraciji na mail, ki je stforum@mail386.com | |
|
| |
lolish bebe ♥
Število prispevkov : 6 Join date : 19/11/2010
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Sre Dec 01 2010, 20:44 | |
| forum je precej čudno urejen, pravila komaj najdeš, pa še to so samo pravila kako odpirati teme, nič pa o obnašanju na forumu
malo bi morali to bolj urediti, pa lahko bi odprli tudi več podforumov
pa še eno vprašanje:a je možno na vašem forumu kje oglaševati druge forume? vsaj s pasico... | |
|
| |
analia ♥
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Čet Dec 02 2010, 11:09 | |
| - lolish je napisal/a:
- forum je precej čudno urejen, pravila komaj najdeš, pa še to so samo pravila kako odpirati teme, nič pa o obnašanju na forumu
pa še eno vprašanje:a je možno na vašem forumu kje oglaševati druge forume? vsaj s pasico... kmalu bomo začeli s prenovo foruma, tako da bo veliko novih podforumov in to oglaševanje drugih forumov bomo tudi vklučili | |
|
| |
lolish bebe ♥
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Čet Dec 02 2010, 16:58 | |
| - analia je napisal/a:
- lolish je napisal/a:
- forum je precej čudno urejen, pravila komaj najdeš, pa še to so samo pravila kako odpirati teme, nič pa o obnašanju na forumu
pa še eno vprašanje:a je možno na vašem forumu kje oglaševati druge forume? vsaj s pasico... kmalu bomo začeli s prenovo foruma, tako da bo veliko novih podforumov in to oglaševanje drugih forumov bomo tudi vklučili ok, hvala za pojasnilo | |
|
| |
lolish bebe ♥
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Tor Jun 14 2011, 20:14 | |
| predlog: če želite pridobiti več novih članov začnite oglaševati svoj forum na forumu Oglaševanje, poleg tega pa lahko tam dobite tudi več nasvetov za to kako urediti forum, kar bi vam kolikor vidim tudi prav prišlo | |
|
| |
nastja257 bebe ♥
Število prispevkov : 1 Join date : 30/06/2011
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Čet Jun 30 2011, 01:03 | |
| dobr forum..potrebno pa je več oglaševanja na različnih spletnih straneh za pridobitev novih članov..pa mogoče še kj več podatkov tko k npr. u telenovele total reviji | |
|
| |
Fiera** ♥
Število prispevkov : 4844 Join date : 11/10/2010
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Sob Feb 11 2012, 13:12 | |
| men pa tale tema ni všeč, tale rjava barva, men deluje tko pusto, moreče.....drugače je vse uredu sam res je to ja da nihče nič ne komentira prav veliko.... | |
|
| |
lolish bebe ♥
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Sre Mar 07 2012, 22:47 | |
| - lolish je napisal/a:
- analia je napisal/a:
- lolish je napisal/a:
pa še eno vprašanje:a je možno na vašem forumu kje oglaševati druge forume? vsaj s pasico... kmalu bomo začeli s prenovo foruma, tako da bo veliko novih podforumov in to oglaševanje drugih forumov bomo tudi vklučili ok, hvala za pojasnilo glede na to da je že kar precej časa preteklo od takrat ko ste mi rekli, da bo možno tudi oglaševanje drugih forumov tukaj, me zanima kako je s tem? ker se meni ne zdi ravno da bi vi omogočili kje oglaševanje... | |
|
| |
analia ♥
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Čet Mar 08 2012, 21:20 | |
| - lolish je napisal/a:
- lolish je napisal/a:
- analia je napisal/a:
- lolish je napisal/a:
pa še eno vprašanje:a je možno na vašem forumu kje oglaševati druge forume? vsaj s pasico... kmalu bomo začeli s prenovo foruma, tako da bo veliko novih podforumov in to oglaševanje drugih forumov bomo tudi vklučili ok, hvala za pojasnilo glede na to da je že kar precej časa preteklo od takrat ko ste mi rekli, da bo možno tudi oglaševanje drugih forumov tukaj, me zanima kako je s tem? ker se meni ne zdi ravno da bi vi omogočili kje oglaševanje... Pod temo "ZA OBISKOVALCE" smo objavili OGLAŠEVANJE VAŠIH FORUMOV | |
|
| |
lolish bebe ♥
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Pet Mar 09 2012, 20:17 | |
| - analia je napisal/a:
- lolish je napisal/a:
- lolish je napisal/a:
- analia je napisal/a:
- lolish je napisal/a:
pa še eno vprašanje:a je možno na vašem forumu kje oglaševati druge forume? vsaj s pasico... kmalu bomo začeli s prenovo foruma, tako da bo veliko novih podforumov in to oglaševanje drugih forumov bomo tudi vklučili ok, hvala za pojasnilo glede na to da je že kar precej časa preteklo od takrat ko ste mi rekli, da bo možno tudi oglaševanje drugih forumov tukaj, me zanima kako je s tem? ker se meni ne zdi ravno da bi vi omogočili kje oglaševanje... Pod temo "ZA OBISKOVALCE" smo objavili OGLAŠEVANJE VAŠIH FORUMOV zanimalo me je oglaševanje s pasico ne v temi tega pa kolikor vidim nimate.. | |
|
| |
tinebrella bebe ♥
Število prispevkov : 1 Join date : 29/07/2012
| |
| |
annn ♥
Število prispevkov : 3794 Join date : 24/07/2013
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Ned Jul 28 2013, 19:41 | |
| mene pa moti, da novi člani ne moremo objavlati povezav...sem želela dodati kakšne slike in to ampak pač ne gr...saj razumem, da nočete da bi se prijavljali zaradi oglaševanja ampak vsi pa nimamo takšnega cilja...tako da novim članom ne preostane drugega ko da čakajo en teden al pa pač sodelujejo samo v kvizih in anketah | |
|
| |
brenda ♥
Število prispevkov : 4321 Join date : 31/10/2008 Kraj : eslovenia
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Ned Jul 28 2013, 23:00 | |
| - annn je napisal/a:
- mene pa moti, da novi člani ne moremo objavlati povezav...sem želela dodati kakšne slike in to ampak pač ne gr...saj razumem, da nočete da bi se prijavljali zaradi oglaševanja ampak vsi pa nimamo takšnega cilja...tako da novim članom ne preostane drugega ko da čakajo en teden al pa pač sodelujejo samo v kvizih in anketah
mi lahko lepo prosim napišeš ali pod to temo ali pa na zasebno sporočilo, kaj si želela narediti in nisi mogla, da bomo lahko rešili zadevo | |
|
| |
annn ♥
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Ned Jul 28 2013, 23:52 | |
| želela sem dodati slike v podforum o igralkah pa mi je napisala, da novi člani prvih 7 dni ne morejo v teme prilepiti linkov
če dodam sliko v polni velikosti potem gre, če pa hočem v predogledu pa ne morem | |
|
| |
annn ♥
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Pon Jul 29 2013, 01:30 | |
| aja pa lahko bi naredli kako temo z novičkami ali jih lahko kr k posamezni telenoveli oz. igralcu napišemo? | |
|
| |
brenda ♥
Število prispevkov : 4321 Join date : 31/10/2008 Kraj : eslovenia
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Pon Jul 29 2013, 15:31 | |
| Bomo poiskusili odpraviti napako. Glede novic. Včasih smo jih imeli na forumu, sedaj pa jih imamo na bloggerju http://svet-telenovell.blogspot.com/, kjer se trudim da objavim nove in predvsem zanimive novice. Upam, da mi uspeva? | |
|
| |
annn ♥
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Pon Jul 29 2013, 17:30 | |
| ok ;) aha nisem vedla, hvala za informacijo ;) | |
|
| |
annn ♥
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe, kritike in pohvale Sre Avg 28 2013, 13:56 | |
| meni je všeč prenova | |