Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  
Similar topics

..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009)..

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
brenda

♥
brenda

Število prispevkov : 4321
Kraj : eslovenia

..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009).. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009)..   ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009).. Icon_minitimeNed Jun 20 2010, 16:45

SI ME MIRAN TUS OJOS

SLOVENSKI PREVOD: Iskrice v očeh

LAURA VISCURINTI PRODUCCIONES, SONY PICTURES & VENEVISION
LETO:
2009
DELOV: 120

PRODUCENT: Laura Visconti

ZGODBA:
Anibal je reven vodovodni inštalater, ki mu kronično primanjkuje dela, saj se rajši posveča stavam in igram na srečo. Poročen je z bolehno Elviro. Pred leti sta z ulice odpeljala izgubljeno deklico, ker jima je prinesla uspeh pri beračenju. Vzgajala sta jo kot lastno hčer in Mariana je odrasla v pošteno, preprosto in lepo dekle, ki dobro pleše.
Nekega dne jo opazi lastnica zloglasnega nočnega kluba in želi z njo na vsak način popestriti svoj program. Nihče pa ne ve, da je prav Amparito dekletova prava mati. Fernando Salaverry je čeden in sposoben mladenič, ki se rad zabava v družbi lepih deklet. Njegov oče je pred leti skupaj z bratoma ustanovil banko. Po smrti je svoj delež zapustil sinu edincu. Toda z delnicami še vedno upravlja Fernandov stric Ernesto, kajti dedič bo lahko s premoženjem razpolagal šele po poroki. Stric mu vsiljuje hčer svojega prijatelja, pohlepno Samanto, fant pa želi počakati na pravo ljubezen.

IGRAJO:

Zair Montes - Mariana Márquez
Carlos Guillermo Haydon - Fernando Salaverry
Tatiana Capote - Amparito Savala
Eduardo Serrano - Ernesto Salaverry
Esther Orjuela - Elvira de Márquez
Marcos Campos - Anibal Márquez
Gigi Zanchetta - Alicia Guzmán
Manuel Escolano - Félipe Salaverry
Reina Hinojosa - Natalia de Linares
Alberto Alifa - David Linares
Virginia Urdaneta - Julia Miller
Elisa Stella - Isabel 'Chabela'
Maykel Vizcaya - Claudio Salaverry
Abril Schreiber - Rita
Miguel Augusto Rodríguez - Nicolás
Jullye Giliberti - Samantha Miller
Oswaldo Mago - Juan Carlos Valderrama
Gerardo Soto - Dr. Goldstein
Alberto Rowinsky - Lorenzo Santini
Julie Restifo - Josefina de Salaverry
Jesús Cervo - Tigre
Alicia Hernández - Dalila
Saúl Marín - Waldo
Belén Peláez - Milenka
Daniela Navarro - Paty Linares
Sally De Rogatis - Silvana
Ángel Cueva - Julián Salaverry Guzmán
Shakti Maal - Gaby Salaverry Guzmán

PREDVAJANA NA PROGRAMU POP TV

NADOMESTILA BO: UKRADENO SRCE (Inima de Tigan)
NAMESTO NJE PRIHAJA: ZORRO, MEČ IN VRTNICA (Zorro, le Espada y la Rosa)

OBDOBJE PREDVAJANJA:
18. 05. - 02. 11. 2010

Nazadnje urejal/a brenda Sob Nov 02 2013, 23:54; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com
Dullce

♥
Dullce

Število prispevkov : 810

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009)..   ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009).. Icon_minitimeNed Avg 08 2010, 21:59

..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009).. Simemirantusojos
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com
analia

♥
analia

Število prispevkov : 3354
Kraj : mexico

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009)..   ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009).. Icon_minitimePon Avg 09 2010, 21:39

..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009).. A73
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.org/
analia

♥
analia

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009)..   ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009).. Icon_minitimeSob Dec 01 2012, 17:51

Citiram :
Na POP TV se krešejo iskre sovraštva in spletk

Na POP TV je popoldan rezerviran za ljubitelje telenovel, v katerih se njihovi najljubši junaki soočajo s sovraštvom, ljubeznijo in številnimi spletkami, ki jim stojijo na poti do sreče.

Venezuelska telenovela Iskrice v očeh, ki v originalu nosi naslov Si Me Miran Tus Ojos, bo ljubitelje telenovel poskušala navdušiti z zanimivo zgodbo in igralsko zasedbo. V glavni vlogi se bosta tokrat preizkusila Zair Montes in Carlos Guillermo Haydon. Usodo glavnemu paru pa bodo krojili še Tatiana Capote, Eduardo Serrano, Esther Orjuela, Marcos Campos, Elisa Stella, Jullye Giliberti, Julie Restifo in drugi. Naslovna pesem telenovele nosi naslov Recuerdos de Amor, ki jo je odpel brazilski duet  Victor&Leo.

Telenovelo Iskrice v očeh lahko gledate od ponedeljka do petka ob 15.55 na POP TV.

Vsebina
Anibal je reven vodovodni inštalater, ki mu kronično primanjkuje dela, saj se rajši posveča stavam in igram na srečo. Poročen je z bolehno Elviro. Pred leti sta z ulice odpeljala izgubljeno deklico, ker jima je prinesla uspeh pri beračenju. Vzgajala sta jo kot lastno hčer in Mariana je odrasla v pošteno, preprosto in lepo dekle, ki dobro pleše. Nekega dne jo opazi lastnica zloglasnega nočnega kluba in želi z njo na vsak način popestriti svoj program. Nihče pa ne ve, da je prav Amparito dekletova prava mati. Fernando Salaverry je čeden in sposoben mladenič, ki se rad zabava v družbi lepih deklet. Njegov oče je pred leti skupaj z bratoma ustanovil banko. Po smrti je svoj delež zapustil sinu edincu. Toda z delnicami še vedno upravlja Fernandov stric Ernesto, kajti dedič bo lahko s premoženjem razpolagal šele po poroki. Stric mu vsiljuje hčer svojega prijatelja, pohlepno Samanto, fant pa želi počakati na pravo ljubezen.

vir: 24ur.com
Nazaj na vrh Go down
analia

♥
analia

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009)..   ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009).. Icon_minitimeSob Dec 01 2012, 17:52

Citiram :
Iskrice v očeh

Anibal je reven vodovodni inštalater, ki mu kronično primanjkuje dela, saj se rajši posveča stavam in igram na srečo, kot da bi preživljal družino. Poročen je z bolehno Elviro, s katero sta pred leti z ulice odpeljala izgubljeno deklico, ker jima je prinesla uspeh pri beračenju. Vzgajala sta jo kot lastno hčer in Mariana je odrasla v pošteno, preprosto in lepo dekle, ki dobro pleše.

Zdaj že mlado lepotico nekega dne opazi Amparito, lastnica zloglasnega nočnega kluba, in želi z njo na vsak način popestriti svoj žgečkljivi program. Nihče pa ne ve, da je prav ona dekletova prava mati. Lepo Mariano igra še dokaj neznana Venezuelka Zair Montes. Ob njej bomo spoznali tudi Carlosa Guillerma Haydona, štiriintridesetletnega igralca in manekena iz Karakasa. V telenoveli se pojavi kot Fernando Salaverry, lahkoživ, čeden in izjemno poslovno nadarjen mladenič. Njegov oče je pred leti skupaj z bratoma ustanovil banko. Po smrti je svoj delež zapustil sinu edincu Fernandu. V trenutku, ko ga spoznamo, z delnicami še vedno upravlja njegov stric Ernesto, kajti dedič bo lahko s premoženjem razpolagal šele po poroki. Stric mu vsiljuje hčer svojega prijatelja, pohlepno Samanto, fant pa želi počakati na pravo ljubezen …

ŠKANDALOZNA MISS VENEZUELE
Lahko bi rekli, da je že omenjena Amparito, igralka Tatiana Capote, največja zvezda nove telenovele. Kubanka, ki je odraščala v Venezueli, je hči slavnega latinskoameriškega igralca Julia Capoteja, čigar družina je prebegnila s Kube v Venezuelo.
Tatiana se ponaša z nazivom miss Venezuele iz leta 1979, v Angliji pa se žal ni uvrstila med prvih petnajst najlepših na svetu. Na svetovnem tekmovanju je namreč (ne)hote poskrbela za škandal, zaradi katerega je bila diskvalificirana: na predstavitvi se ji je snel zgornji del kopalk. V igralski karieri je ustvarila kar nekaj lepih vlog, še bolj razvpito od dela pa je bilo njeno zasebno življenje. Tatiana se je poročila že trikrat, iz prvega zakona ima tudi otroka.

vir: revijastop.si
Nazaj na vrh Go down
analia

♥
analia

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009)..   ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009).. Icon_minitimeSob Dec 01 2012, 17:53

Citiram :
Iskriva Zair

Zair Cecilia Montes García, ki jo gledamo v seriji Iskrice v očeh, je igralsko kariero začela leta 2002 v seriji po resničnih dogodkih, Lejana como el viento. Dekle Alejandra je živelo v ujetništvu v kleti neke hiše, stike pa je imelo le s svojim paznikom. Zair je bilo mučno snemati prizore v kleti, tudi sicer se je težko vživela v trpljenje junakinje, saj je sama odrasla v ljubeči družini.

Zair se je rodila 27. novembra 1982 v Caracasu v Venezueli, kjer je preživela tudi mirno in srečno otroštvo. V najstniških letih se je začela zanimati za film, fotografijo in manekenstvo, zato se je vpisala na akademijo Rita, kjer je obiskovala tečaje obvladovanja glasu, izgovarjave ter tudi manekenske hoje. Kmalu je začela delati kot fotomodel in snemati televizijske reklame. Po končani srednji šoli se je vpisala na Osrednjo univerzo v Venezueli, na kateri je študirala moderne jezike (in pozneje tudi diplomirala).
Hkrati je začela obiskovati tudi tečaje dramske igre pri režiserju Albertu Giarrocu. Počasi so jo na igralski šoli začeli pripravljati na možnost, da ji utegnejo ponuditi vlogo v kakšni televizijski seriji. "Verjetno boš dobila kakšno takšno vlogo, najbrž malce manjšo, odvisno od tega, kako boš napredovala, so govorili," je v intervjuju za venezuelsko televizijsko hišo povedala Zair. "Spoznala sem, da sta možnost, da dobim pomembno vlogo, in odgovornost, ki jo zahteva, povsem v mojih rokah in sklenila sem se zanjo potruditi." Delo je opravila odlično in režiser je sklenil, da ji bo ponudil kar vlogo protagonistke.
Na vprašanje, ali ji ni bilo težko, saj je šlo navsezadnje za njen prvi nastop pred kamerami, je povedala: "Nobenega posebnega pritiska nisem čutila, najbrž zato, ker sem del televizijske ekipe poznala že s tečajev, druge pa sem spoznavala počasi med delom, saj se na začetku serije nisem pojavljala v veliko prizorih, moj lik pa je bil sprva tudi ves čas tiho."

TUDI NAJSTNICA Z BULIMIJO IN SLEPO DEKLE
Po uspešnem in zahtevnem debiju se mlada venezuelska igralka ni preusmerila v lahkotnejše serije, kjer zaplete povzročajo spletke nevoščljivih prijateljic, pač pa je raje sprejemala vloge, pri katerih so bili njeni liki ujeti v resnične življenjske težave. Kot je Zair povedala v intervjuju, se ji zdi, da je s tem pripomogla k boljši poučenosti gledalcev in večjemu posluhu za tovrstne probleme.
Tako je leta 2003 nastopila v telenoveli Cosita rica in upodobila dekle, ki zanosi pri rosnih petnajstih letih ter se mora spopadati s konflikti, ki jih prezgodnja nosečnost povzroči v njeni družini in tudi v širši družbi in okolici.
Po dveletnem premoru in telenoveli Se solicita príncipe azul, v kateri se je preizkusila kot negativka, je leta 2006 v seriji Voltea pa' que te enamores zaigrala Felicito, najstnico z motnjami prehranjevanja ter pomanjkanjem samospoštovanja. V vlogo se je zelo poglobila in ob promoviranju telenovele spodbujala dekleta, ki trpijo za anoreksijo ali bulimijo, naj poiščejo tudi strokovno pomoč, saj je bolezen težko premagati brez podpore.
Leta 2006 je posnela telenovelo Mujer de mundo, leto pozneje pa v seriji Torrente upodobila Charí, slepo dekle. Med pripravami za to vlogo je Zair obiskala tudi zavod za slepe in slabovidne, kjer so jo naučili uporabljati palico in jo poučili o težavah invalidov.
Zair pravi, da se je z vsako od vlog, ki jih je interpretirala v različnih obdobjih življenja, česa naučila. Zagotovo se je z njimi razvijala kot igralka in tudi kot človek. Imela je srečo, da je lahko vse od prve serije sodelovala z odličnimi, že uveljavljenimi igralci, zaveda pa se, da dobrega igralca naredijo talent, vztrajnost in odgovornost, predvsem pa znanje in priprava na vloge.
Tudi vloga v seriji Iskrice v očeh je od Zair zahtevala kar nekaj spretnosti in vaje, saj se je morala za upodobitev Mariane preleviti v prepričljivo plesalko in striptizeto.

GLEDALIŠČE IN SEDMA UMETNOST
Kljub velikemu uspehu na malih zaslonih se igralka ni zadovoljila z zgolj televizijsko kariero. Leta 2007 je z režiserjem Josejem Antoniom Varelo posnela film La clase in se ob tej izkušnji izjemno zabavala.
Ko se je v moderni Trnuljčici prvič preizkusila še na odrskih deskah, je ugotovila, da jo gledališče veseli še najbolj, ker je tam stik z občinstvom bolj neposreden. "Gledališče je kot bikoborska arena. Ko se enkrat znajdeš notri iz oči v oči z živaljo, ne moreš ven, dokler je ne pokončaš," je Zair povedala za venezuelsko televizijo.

vir: revijastop.si
Nazaj na vrh Go down
analia

♥
analia

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009)..   ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009).. Icon_minitimeSob Dec 01 2012, 17:53

TRAILER

ENTRADA

PROMO

Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009)..   ..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009).. Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

..SI ME MIRAN TUS OJOS (2009)..
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» ..BOTINERAS (2009)..
» ..CHAMPS 12 (2009)..
» ..PECADORA (2009)..