Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

katere telenovele si želite videti na pink si?

Go down 
+2
Rorian
analia
6 posters

katere telenovele si želite videti na pink si? (izbereš jih lahko več)
MI PECADO
katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_lcap23%katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_rcap
 23% [ 5 ]
EL ROSTRO DE ANALIA
katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_lcap18%katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_rcap
 18% [ 4 ]
DANIELA
katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_lcap5%katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_rcap
 5% [ 1 ]
MAS SABE EL DIABLO
katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_lcap9%katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_rcap
 9% [ 2 ]
SIN TETAS NO HAY PARAISO
katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_lcap0%katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
MAR DE AMOR
katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_lcap9%katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_rcap
 9% [ 2 ]
SOY TU DUENA
katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_lcap18%katere telenovele si želite videti na pink si? I_vote_rcap
 18% [ 4 ]
BELLA CALAMIDADES
 18% [ 4 ]
Skupaj glasov : 22

Poll closed

AvtorSporočilo
analia

♥
analia

Število prispevkov : 3354
Kraj : mexico

katere telenovele si želite videti na pink si? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: katere telenovele si želite videti na pink si?   katere telenovele si želite videti na pink si? Icon_minitimePon Jul 12 2010, 21:08

MED NAŠTETIMI TELENOVELAMI SO VSE TELENOVELE, KI JIH LAHKO TRENUTNO SPREMLJATE NA PROGRAMIH RTV PINK (RTV PINK, PINK BH, PINK M, PINK PLUS IN PINK EXTRA). IN NEKATERE BOMO LAHKO ŽE SEPTEMBRA VIDELI NA NOVEM PINK SI.

http://svet-telenovel.heavenforum.org/trenutne-telenovele-v-sloveniji-telenovelas-actual-en-slovenia-f18/srbija-telenovele-na-rtv-pink-t526.htm

KATERE TELENOVELE SI NAJBOLJ ŽELITE VIDETI?

Nazadnje urejal/a analia Čet Okt 14 2010, 19:48; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.org/
Rorian
bebe ♥
bebe ♥
Rorian

Število prispevkov : 12

ObjavljaNaslov sporočila: Re: katere telenovele si želite videti na pink si?   katere telenovele si želite videti na pink si? Icon_minitimePet Jul 30 2010, 17:53

BELLA CALAMIDADES & MI PECADO
Nazaj na vrh Go down
srogac2
niño pequeño ♥
niño pequeño ♥
srogac2

Število prispevkov : 33

ObjavljaNaslov sporočila: Re: katere telenovele si želite videti na pink si?   katere telenovele si želite videti na pink si? Icon_minitimePon Avg 02 2010, 10:58

soy tu duena, mi pecado, el rostro de analia, mas sabe el diablo, bella calamidades
Nazaj na vrh Go down
euch3k
bebe ♥
bebe ♥
euch3k

Število prispevkov : 18

ObjavljaNaslov sporočila: Re: katere telenovele si želite videti na pink si?   katere telenovele si želite videti na pink si? Icon_minitimeNed Avg 29 2010, 21:21

soy tu duena, mi pecado, el rostro de analia, mas sabe el diablo, mar de amor
Nazaj na vrh Go down
marija
enamorado ♥
enamorado ♥
marija

Število prispevkov : 406

ObjavljaNaslov sporočila: Re: katere telenovele si želite videti na pink si?   katere telenovele si želite videti na pink si? Icon_minitimeSre Sep 15 2010, 19:01

mi pecado, el rostro de analia, mar de amor, soy tu duena
Nazaj na vrh Go down
Nines
buen amigo ♥
buen amigo ♥
Nines

Število prispevkov : 271

ObjavljaNaslov sporočila: Re: katere telenovele si želite videti na pink si?   katere telenovele si želite videti na pink si? Icon_minitimeSre Sep 15 2010, 20:50

mi pecado, el rostro de analia, mar de amor, soy tu duena
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: katere telenovele si želite videti na pink si?   katere telenovele si želite videti na pink si? Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

katere telenovele si želite videti na pink si?
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1