Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

Ali so vam všeč turške serije (telenovele)?

Go down 
3 posters

Da
Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? I_vote_lcap0%Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Da, ampak jih ne spremljam redno
Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? I_vote_lcap50%Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? I_vote_rcap
 50% [ 5 ]
Ne
Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? I_vote_lcap50%Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? I_vote_rcap
 50% [ 5 ]
Skupaj glasov : 10

AvtorSporočilo
brenda

♥
brenda

Število prispevkov : 4321
Kraj : eslovenia

Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Ali so vam všeč turške serije (telenovele)?   Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? Icon_minitimeNed Mar 13 2011, 16:24

Na Balkanu je sedaj porast serij, ki prihajajo iz Turčije, nas pa zanima, če jih spremljate in ali so vam všeč.

Na slovenskih programih trenutno lahko spremljamo:
- Ask-I Memnu (prepovedana ljubezen na pop tv)
- Binbir gece (1001 noč na pink si)

Kmalu pa prihajajo na slovenske zaslone še nekatere druge serije iz te države, med njimi Ezel, Lale Devri, Eldeva Dekren in Yaprak Dokumu.

Sedaj pa nas zanima če jih spremljate in katere gledate, ter če so vam všeč?
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com
brenda

♥
brenda

Število prispevkov : 4321
Kraj : eslovenia

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali so vam všeč turške serije (telenovele)?   Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? Icon_minitimeNed Mar 13 2011, 16:29

nimam nič proti njih, 1001 noč se še da gledati cel del, medtem ko prepovedano ljubezen ne morem, ker mi ni niti malo všeč, upam da ne bo nazadnje pri nas tako kot na makedonskem, kjer imajo približno 20 telenovel, med njimi pa je le 7 mehiških, tega si pa res ne želim
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com
Fiera**

♥
Fiera**

Število prispevkov : 4844

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali so vam všeč turške serije (telenovele)?   Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? Icon_minitimeSre Dec 21 2011, 14:15

niso mi ušeč, sem pa mal spremljala prepovedano ljubezen samo zanimive dele, ker sm brala vnaprej kaj se bo zgodillo, pa glavna igralaka je bila zelo luštna
Nazaj na vrh Go down
oliviia

♥
oliviia

Število prispevkov : 1005
Kraj : españa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali so vam všeč turške serije (telenovele)?   Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? Icon_minitimeČet Feb 16 2012, 17:31

Mi niso glih ušeč kot primer Ezel sem jo mal na začetku gledala je še bla zanimiva pol pa me ni zanimala več, edino Ask-I Memnu sem gledala tam proti koncu ampak celotna zgodba je bila čist drugačna od drugih telenovel.
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com/forum.htm
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali so vam všeč turške serije (telenovele)?   Ali so vam všeč turške serije (telenovele)? Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Katere latino serije so vam najbolj všeč?
» Katere telenovele so vam všeč?
» Katera zvrst telenovel vam je najbolj všeč?