analia ♥
Število prispevkov : 3354 Join date : 31/10/2008 Kraj : mexico
| Naslov sporočila: Vaše mnenje Sre Jun 27 2012, 19:17 | |
| Kaj si mislite o tem, da bo TV Pink 3 ponovno predvajal hrvaško telenovelo Villa Maria, ki smo jo že pred leti videli na Pop TV? Ste jo takrat gledali? Jo boste ponovno? So vam všeč hrvaške telenovele ali so vam bolj všeč tiste iz špansko govorečih držav? Bi radi videli, da bi slovenski programi ponavljali telenovele, ki smo jih že videli na slovenski zaslonih? Katere bi radi ponovno videli? | |
|
Fiera** ♥
Število prispevkov : 4844 Join date : 11/10/2010
| Naslov sporočila: Re: Vaše mnenje Sre Jun 27 2012, 21:22 | |
| Nisem je gledala takrat in je tudi sedaj ne bom. Hrvaške telenovele mi niso niti malo všeč, seved da so boljše telenovele iz vseh špansko govorečih držav. Po eni strani bi rada videla če bi kakšno ponovili ki je že bila po drugi pa ne ker je toliko dobrih telenovel ki jih nismo videli. Ali pa če bi recimo samo Tv pink 3 predvajal telenovele ki so že bile pop tv pa nove (recimo). Če bi pa jih že ponavljali bi pa rada še enkrat pogledala: Cuando seas mia, Entre el amor y el odio, La intrusa, La usurpadora, La madrastra, Lazos de amor, Mundo de fieras, Rubi (ker so že mal starejše drgač bi jih še ) | |
|
oliviia ♥
Število prispevkov : 1005 Join date : 24/01/2009 Kraj : españa
| Naslov sporočila: Re: Vaše mnenje Čet Jun 28 2012, 13:10 | |
| Nisem gledala te telenovele ker me tudi ne zanima ker je hrvaška in hrvaške telenovele so meni osebno nezanimive rajši si pogledam španske. Še enkrat pa si bi pogledala La mujer de judas, Rebelde, La intrusa, Rubi,... | |
|
marija enamorado ♥
Število prispevkov : 406 Join date : 15/09/2010
| Naslov sporočila: Re: Vaše mnenje Čet Jun 28 2012, 15:29 | |
| nisem spremljala te telenovele in je tudi ne bom, ker mi hrvaške niti malo niso všeč. veliko raje si pogledam kakšno mehiško telenovelo. zelo rada pa si bi ponovno ogledala telenovelo Inocente de ti, Las dos caras de Ana, Rubi, Angel rebelde,... zelo rada pa bi videla da na slovenske zaslone pride telenovela Mi pecado. | |
|
1pauleta estrella ♥
Število prispevkov : 1200 Join date : 28/07/2011
| Naslov sporočila: Re: Vaše mnenje Čet Jun 28 2012, 19:29 | |
| nisem spremljala te telenovele in je tudi ne bom, ker mi hrvaške niso všeč. veliko raje si pogledam kakšno mehiško telenovelo. zelo rada pa si bi ponovno ogledala telenovelo Cuidado con el angel,... zelo rada pa bi videla da na slovenske zaslone pride telenovela Mi pecado, Mas sabe el diablo, Mi corazon insiste, Algien te mira. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vaše mnenje | |
| |
|