Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  
Similar topics

Vaše mnenje

Go down 
    5 posters
    AvtorSporočilo
    analia

♥
    analia

Število prispevkov : 3354
    Kraj : mexico

Vaše mnenje Empty
    ObjavljaNaslov sporočila: Vaše mnenje   Vaše mnenje Icon_minitimeSre Jun 27 2012, 19:17

Kaj si mislite o tem, da bo TV Pink 3 ponovno predvajal hrvaško telenovelo Villa Maria, ki smo jo že pred leti videli na Pop TV? Ste jo takrat gledali? Jo boste ponovno?
    So vam všeč hrvaške telenovele ali so vam bolj všeč tiste iz špansko govorečih držav?
    Bi radi videli, da bi slovenski programi ponavljali telenovele, ki smo jih že videli na slovenski zaslonih? Katere bi radi ponovno videli?
    Nazaj na vrh Go down
    http://svet-telenovel.heavenforum.org/
    Fiera**

♥
    Fiera**

Število prispevkov : 4844

Vaše mnenje Empty
    ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vaše mnenje   Vaše mnenje Icon_minitimeSre Jun 27 2012, 21:22

Nisem je gledala takrat in je tudi sedaj ne bom. Hrvaške telenovele mi niso niti malo všeč, seved da so boljše telenovele iz vseh špansko govorečih držav. Po eni strani bi rada videla če bi kakšno ponovili ki je že bila po drugi pa ne ker je toliko dobrih telenovel ki jih nismo videli. Ali pa če bi recimo samo Tv pink 3 predvajal telenovele ki so že bile pop tv pa nove (recimo). Če bi pa jih že ponavljali bi pa rada še enkrat pogledala: Cuando seas mia, Entre el amor y el odio, La intrusa, La usurpadora, La madrastra, Lazos de amor, Mundo de fieras, Rubi (ker so že mal starejše oki,, drgač bi jih še :lol: )
    Nazaj na vrh Go down
    oliviia

♥
    oliviia

Število prispevkov : 1005
    Kraj : españa

Vaše mnenje Empty
    ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vaše mnenje   Vaše mnenje Icon_minitimeČet Jun 28 2012, 13:10

Nisem gledala te telenovele ker me tudi ne zanima ker je hrvaška in hrvaške telenovele
    so meni osebno nezanimive rajši si pogledam španske. Še enkrat pa si bi pogledala
    La mujer de judas, Rebelde, La intrusa, Rubi,... heh..
    Nazaj na vrh Go down
    http://svet-telenovel.heavenforum.com/forum.htm
    marija
    enamorado ♥
    enamorado ♥
    marija

Število prispevkov : 406

Vaše mnenje Empty
    ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vaše mnenje   Vaše mnenje Icon_minitimeČet Jun 28 2012, 15:29

nisem spremljala te telenovele in je tudi ne bom, ker mi hrvaške niti malo niso všeč. veliko raje si pogledam kakšno mehiško telenovelo. zelo rada pa si bi ponovno ogledala telenovelo Inocente de ti, Las dos caras de Ana, Rubi, Angel rebelde,... zelo rada pa bi videla da na slovenske zaslone pride telenovela Mi pecado.
    Nazaj na vrh Go down
    1pauleta
    estrella ♥
    estrella ♥
    1pauleta

Število prispevkov : 1200

Vaše mnenje Empty
    ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vaše mnenje   Vaše mnenje Icon_minitimeČet Jun 28 2012, 19:29

nisem spremljala te telenovele in je tudi ne bom, ker mi hrvaške niso všeč. veliko raje si pogledam kakšno mehiško telenovelo. zelo rada pa si bi ponovno ogledala telenovelo Cuidado con el angel,... zelo rada pa bi videla da na slovenske zaslone pride telenovela Mi pecado, Mas sabe el diablo, Mi corazon insiste, Algien te mira.
    Nazaj na vrh Go down
    Sponsored content

Vaše mnenje Empty
    ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vaše mnenje   Vaše mnenje Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Vaše mnenje
    Nazaj na vrh 
    Stran 1 od 1
     Similar topics
    -
    » vaše naj telenovele?