| Katere telenovele bi radi videli? | |
|
+5sannaya. AP10 analia 1pauleta brenda 9 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
brenda ♥
Število prispevkov : 4321 Join date : 31/10/2008 Kraj : eslovenia
| Naslov sporočila: Katere telenovele bi radi videli? Pon Jan 20 2014, 20:31 | |
| Katere telenovele si želite videti na naših zaslonih?
Dobro premislite in napišite svoje predloge. Vaše predloge in želje bom kasneje poslala tudi našim programom, ki imajo v svoji programski shemi telenovele.
Lahko si pomagate tudi s seznami telenovel po letih.
Zato čakam na vaše predloge, da jih kmalu pošljem in da se bodo uresničile vaše želje.
| |
|
| |
1pauleta estrella ♥
Število prispevkov : 1200 Join date : 28/07/2011
| Naslov sporočila: Re: Katere telenovele bi radi videli? Pon Jan 20 2014, 21:39 | |
| Mi pecado Mas sabe el diablo Mi corazon insiste Cosita linda La gata Pasion morena Pobre diabla Santa diabla Lo que la vida me robo Vuelvame a querer Alguien te mira Primera dama ( Cristian Meier ) Donde esta Elisa? ( 2010-Telemundo ) El fantasma de Elena Amorcito de corazon Una familia con suerte Una maid en Manhattan Corazon valiente Corona de lagrimas El rostro de venganza La mujer de judas (2011-TV AZTECA) La mujer de Vendaval
pa še bi se našlo | |
|
| |
analia ♥
Število prispevkov : 3354 Join date : 31/10/2008 Kraj : mexico
| Naslov sporočila: Re: Katere telenovele bi radi videli? Pon Jan 20 2014, 22:04 | |
| Pasion de Gavilanes La Mujer en el Espejo La Fea Mas Bella Amor Comprado Pecados Ajenos Dona Barbara El Rostro de Analia Juro Que te Amo Camaleones Los Exitosos Perez Mas Sabe el Diablo Mi Pecado Pasion Morena Pobre Diabla Victorinos Vuelvame a Querer Alguien te Mira Donde Esta Elisa? El Fantasma de Elena Ojo por Ojo Emperatriz La Casa de al Lado La Traicionera La Viuda Joven Mi Corazon Insiste ... en Lola Volcan Primera Dama Una Maid en Manhattan La Otra Cara del Alma Por Ella Soy Eva Porque el Amor Manda Quien Eres Tu? Cosita Linda La Patrona Santa Diabla Camelia la Texana La Impostora Que Pobres tan Ricos
**to bi lahko bilo pa res tisto, kar bi rada videla na naših zaslonih, če vsaj katero od zgornih telenovel predvajali, bom zelo vesela | |
|
| |
AP10 niño pequeño ♥
Število prispevkov : 44 Join date : 28/12/2013
| Naslov sporočila: Re: Katere telenovele bi radi videli? Sob Feb 01 2014, 13:37 | |
| Definitivno Lo que la vida me robo! Me pa veseli da je že potrjeno da pride na SLO tv. Res zelo dobra telenovela, ena boljših na sploh. V Mehiki podira rekorde povsem upravičeno, vredno ogleda..Medtem ko je Telemundo zdej začel neki ''štrajkat''. So bli časi ko so meli na programu tudi 3 zelo zelo dobre telenovele, trenutno pa ni niti ene. Santa diabla je imela obetaven začetek, ampak zdej ko gre proti koncu človek več neve kdo je bolj nor. | |
|
| |
brenda ♥
Število prispevkov : 4321 Join date : 31/10/2008 Kraj : eslovenia
| Naslov sporočila: Re: Katere telenovele bi radi videli? Ned Feb 23 2014, 12:57 | |
| Upam, da vam bom lahko kmalu povedala veselo novico za vse oboževalce telenovel. V tem času pa vas prosim, da še naprej pišete predloge, katere telenovele bi radi videli na naših zaslonih. | |
|
| |
sannaya. buen amigo ♥
Število prispevkov : 234 Join date : 25/06/2013
| Naslov sporočila: Re: Katere telenovele bi radi videli? Sob Mar 01 2014, 22:35 | |
| Por Ella Soy Eva Porque el Amor Manda Mas sabe el diablo Corazon valiente La mujer de Vendaval La Patrona De Que Te Quiero, Te Quiero Dulce Amargo | |
|
| |
oliviia ♥
Število prispevkov : 1005 Join date : 24/01/2009 Kraj : españa
| Naslov sporočila: Re: Katere telenovele bi radi videli? Sob Mar 15 2014, 10:39 | |
| Pasion de Gavilanes Dona Barbara El Rostro de Analia Mas Sabe el Diablo Pasion Morena Emperatriz Quien Eres Tu? Cosita Linda La Patrona Camelia la Texana Cosita linda La gata | |
|
| |
Dullce ♥
Število prispevkov : 810 Join date : 27/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Katere telenovele bi radi videli? Ned Maj 25 2014, 18:53 | |
| Pasion de Gavilanes La Mujer en el Espejo La Fea Mas Bella Amor Comprado Pecados Ajenos Dona Barbara El Rostro de Analia Juro Que te Amo Camaleones Los Exitosos Perez Mas Sabe el Diablo Mi Pecado Pasion Morena Pobre Diabla Victorinos Vuelvame a Querer Alguien te Mira Donde Esta Elisa? El Fantasma de Elena Emperatriz La Casa de al Lado La Traicionera La Viuda Joven Mi Corazon Insiste ... en Lola Volcan Primera Dama Una Maid en Manhattan La Otra Cara del Alma Por Ella Soy Eva Porque el Amor Manda Quien Eres Tu? Cosita Linda La Patrona Santa Diabla Camelia la Texana Que Pobres tan Ricos Mi Corazon es Tuyo La Malquerida La Gata Senora Acero El Amor no tiene Precio El Amor lo Manejo yo | |
|
| |
katja123 niño pequeño ♥
Število prispevkov : 50 Join date : 27/06/2014
| Naslov sporočila: Re: Katere telenovele bi radi videli? Čet Avg 07 2014, 12:34 | |
| La Gata Mi Corazon es Tuyo Mar de amor | |
|
| |
Maricruz1 bebe ♥
Število prispevkov : 3 Join date : 03/05/2014
| Naslov sporočila: Re: Katere telenovele bi radi videli? Tor Mar 03 2015, 20:29 | |
| La Gata Al diablo con los guapos Aurora Una Maid en Manhattan Miss xv Pobre diabla Que te perdone dios Pasion de Gavilanes El Rostro de Analia Dulce Amargo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Katere telenovele bi radi videli? | |
| |
|
| |
| Katere telenovele bi radi videli? | |
|