Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  
Similar topics

..MI VIDA ERES TU (2006)..

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
brenda

♥
brenda

Število prispevkov : 4321
Kraj : eslovenia

..MI VIDA ERES TU (2006).. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: ..MI VIDA ERES TU (2006)..   ..MI VIDA ERES TU (2006).. Icon_minitimeSob Nov 14 2009, 16:50

MI VIDA ERES TU

SLOVENSKI PREVOD: Ti si moje življenje

VENEVISION
LETO:
2006
DELOV: 116

PRODUCENT: Dulce Terán

ZGODBA:
Daniela in Gabriel se po naključju srečata in med njima se takoj vname iskra, pa čeprav sta oba sicer že vezana. Daniela se z Ricardom videva že leta, a ta še vedno noče pristati na to, da bi njuno vez zapečatila s poroko, prav tako pa jo neprestano vara. Gabriel pa je zaročen z Raquel, a do nje ne čuti ljubezni, pač pa zgolj poželenje. To razmerje vzdržuje le zaradi pritiskov, ki jih nanj vrši njegova botra Angela, ki od njega zahteva, da se z Raquel poroči. Njeni razlogi so sebični, a razkrili se bodo šele kasneje.
Čeprav je Gabriel po smrti svojih staršev podedoval bajno bogastvo, pa mu za denar in položaj v družbi ni prav veliko mar. Ves svoj čas namenja svoji veliki strasti, radiu, saj vodi nočno oddajo, ki ima veliko poslušalcev. Ker so njegova čustva do Daniele iskrena, se odreče ugodnostim, ki jih prinaša denar in se preseli v mestno četrt, kjer živi srednji razred, saj si želi biti blizu nje.
Med njima vzcveti romanca, toda par se bo moral soočiti s številnimi nepremostljivimi težavami. Brezobzirni Raquel in Angela se bosta združili, da bi jima preprečili združitev … Daniela bo odkrila, da se ji je Gabriel zlagal glede svoje prave identitete, zaradi česar se bo počutila izdano ... Angelin nečak, Aristeo, se bo zaljubil v Danielo in nič ga ne bo ustavilo pri tem, da si jo poskušal prisvojiti – pa čeprav se bo moral zateči k mafiji, da odstrani tiste, ki mu stojijo na poti. To zanj ne bo težko, saj je njegov oče zloglasni gangster, ki si je svoje bogastvo pridobil na nelegalen način ...

IGRAJO:

Jorge Aravena - Gabriel Alcazar
Scarlet Ortiz - Daniela Alvarez
Roberto Palazuelos - Aristeo Borgia
Paola Toyos - Raquel
Julieta Rosen - Angela
Sebastian Ligarde - Alan
Hector Soberon - Lucho
Brianda Riquer - Lucy
Mauricio Aspe - Ricardo
Jorge Luis Pila - Charlie
Fernando Carrera - Manuel Borgia
Franklin Virguez - Jorge Flores
Tatiana Capote - Susana Alvarez
Leonardo Daniel - Andres
Alicia Plaza - Adela
Maritza Bustamante - Beatriz
Andres Garcia - Lorenzo
Carmen Daysi Rodriquez - Renee
William Levy - Federico
Alejandra Graña - Rosalinda
Adrian Mas - Enrique Alvarez
Carla Rodriguez - Rita
Marianne Lovera - Deby de la Fuente
Jolly Dominguez - Amparo
Julio Capote - Lucas Malpica

PREDVAJANA NA PROGRAMU TV3

NADOMESTILA BO:
NAMESTO NJE PRIHAJA: UKRADENA ŽIVLJENJA (Vidas Robadas) - po ponovnem predvajanju

OBDOBJE PREDVAJANJA:
2008
ponovno predvajanje: 16. 09. 2009 - 2010

Nazadnje urejal/a brenda Pon Avg 30 2010, 15:41; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com
analia

♥
analia

Število prispevkov : 3354
Kraj : mexico

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ..MI VIDA ERES TU (2006)..   ..MI VIDA ERES TU (2006).. Icon_minitimeTor Jan 26 2010, 14:45

..MI VIDA ERES TU (2006).. 1079..MI VIDA ERES TU (2006).. 060509mvetpareja3

Nazadnje urejal/a analia Pon Apr 15 2013, 22:28; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.org/
analia

♥
analia

Število prispevkov : 3354
Kraj : mexico

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ..MI VIDA ERES TU (2006)..   ..MI VIDA ERES TU (2006).. Icon_minitimeSob Dec 01 2012, 18:58

ENTRADA

PROMO

Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.org/
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ..MI VIDA ERES TU (2006)..   ..MI VIDA ERES TU (2006).. Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

..MI VIDA ERES TU (2006)..
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» ..SOS MI VIDA (2006)..
» ..QUIEN ERES TU? (2013)..
» ..LA VIDA EN EL ESPEJO (1999)..