brenda ♥
Število prispevkov : 4321 Join date : 31/10/2008 Kraj : eslovenia
| Naslov sporočila: ..MI VIDA ERES TU (2006).. Sob Nov 14 2009, 16:50 | |
| MI VIDA ERES TU
SLOVENSKI PREVOD: Ti si moje življenje
VENEVISION LETO: 2006 DELOV: 116
PRODUCENT: Dulce Terán
ZGODBA: Daniela in Gabriel se po naključju srečata in med njima se takoj vname iskra, pa čeprav sta oba sicer že vezana. Daniela se z Ricardom videva že leta, a ta še vedno noče pristati na to, da bi njuno vez zapečatila s poroko, prav tako pa jo neprestano vara. Gabriel pa je zaročen z Raquel, a do nje ne čuti ljubezni, pač pa zgolj poželenje. To razmerje vzdržuje le zaradi pritiskov, ki jih nanj vrši njegova botra Angela, ki od njega zahteva, da se z Raquel poroči. Njeni razlogi so sebični, a razkrili se bodo šele kasneje. Čeprav je Gabriel po smrti svojih staršev podedoval bajno bogastvo, pa mu za denar in položaj v družbi ni prav veliko mar. Ves svoj čas namenja svoji veliki strasti, radiu, saj vodi nočno oddajo, ki ima veliko poslušalcev. Ker so njegova čustva do Daniele iskrena, se odreče ugodnostim, ki jih prinaša denar in se preseli v mestno četrt, kjer živi srednji razred, saj si želi biti blizu nje. Med njima vzcveti romanca, toda par se bo moral soočiti s številnimi nepremostljivimi težavami. Brezobzirni Raquel in Angela se bosta združili, da bi jima preprečili združitev … Daniela bo odkrila, da se ji je Gabriel zlagal glede svoje prave identitete, zaradi česar se bo počutila izdano ... Angelin nečak, Aristeo, se bo zaljubil v Danielo in nič ga ne bo ustavilo pri tem, da si jo poskušal prisvojiti – pa čeprav se bo moral zateči k mafiji, da odstrani tiste, ki mu stojijo na poti. To zanj ne bo težko, saj je njegov oče zloglasni gangster, ki si je svoje bogastvo pridobil na nelegalen način ...
IGRAJO:
Jorge Aravena - Gabriel Alcazar Scarlet Ortiz - Daniela Alvarez Roberto Palazuelos - Aristeo Borgia Paola Toyos - Raquel Julieta Rosen - Angela Sebastian Ligarde - Alan Hector Soberon - Lucho Brianda Riquer - Lucy Mauricio Aspe - Ricardo Jorge Luis Pila - Charlie Fernando Carrera - Manuel Borgia Franklin Virguez - Jorge Flores Tatiana Capote - Susana Alvarez Leonardo Daniel - Andres Alicia Plaza - Adela Maritza Bustamante - Beatriz Andres Garcia - Lorenzo Carmen Daysi Rodriquez - Renee William Levy - Federico Alejandra Graña - Rosalinda Adrian Mas - Enrique Alvarez Carla Rodriguez - Rita Marianne Lovera - Deby de la Fuente Jolly Dominguez - Amparo Julio Capote - Lucas Malpica
PREDVAJANA NA PROGRAMU TV3
NADOMESTILA BO: NAMESTO NJE PRIHAJA: UKRADENA ŽIVLJENJA (Vidas Robadas) - po ponovnem predvajanju
OBDOBJE PREDVAJANJA: 2008 ponovno predvajanje: 16. 09. 2009 - 2010
Nazadnje urejal/a brenda Pon Avg 30 2010, 15:41; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
analia ♥
Število prispevkov : 3354 Join date : 31/10/2008 Kraj : mexico
| Naslov sporočila: Re: ..MI VIDA ERES TU (2006).. Tor Jan 26 2010, 14:45 | |
|
Nazadnje urejal/a analia Pon Apr 15 2013, 22:28; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
analia ♥
Število prispevkov : 3354 Join date : 31/10/2008 Kraj : mexico
| Naslov sporočila: Re: ..MI VIDA ERES TU (2006).. Sob Dec 01 2012, 18:58 | |