Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  
Similar topics

Napovedujemo nove telenovele!

Go down 
5 posters
AvtorSporočilo
brenda

♥
brenda

Število prispevkov : 4321
Kraj : eslovenia

Napovedujemo nove telenovele! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Napovedujemo nove telenovele!   Napovedujemo nove telenovele! Icon_minitimeTor Dec 31 2013, 13:49

Vsako leto se sprešujemo, katera telenovela bo zamenjala kakšno od trenutno predvajanih. Sedaj pa da vidimo, kakšne so vaše želje in kaj napovedujete, da bomo lahko v letu 2014, gledali na naših zaslonih.

Pa da vidimo, potem kdo dobro pozna televizijske programe in kdo bo najboljši napovedovalec telenovel.

* ponavljam, da to so samo naše želje, ni 100% da bodo res prišle, ker so to samo naše domneve.
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com
brenda

♥
brenda

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele!   Napovedujemo nove telenovele! Icon_minitimeTor Dec 31 2013, 13:56

AVENIDA BRASIL - telenovela je velika uspešnica, poleg tega je prodana v 127 držav, tako da verjetno nismo ena od držav, ki bi ostala brez nje

LO QUE LA VIDA ME ROBO - protagonista sta že tako znana in sta igrala v telenoveli Teresa, ki je bila na Pop TV

LA GATA - do sedaj smo tako in tako že vedeli skoraj vse Maitine telenovele, razen Mi Pecado in Cachito de Cielo, pa še Daniel Arenas bo protagonist, ki je tudi v trenutni uspešnici Corazon Indomable

QUIERO AMARTE - producent Carlos Moreno, njegove zadnje tri telenovele smo videli na programu Pop TV (En Nombre del Amor, Cuando me Enamoro in Amor Bravio), čudno bi bilo da bi to telenovelo izpustili

napovedujem pa še LA MALQUERIDA in mogoče tudi LA PATRONA pa dajmo še aztecino VIVIR A DESTIEMPO

bomo videli, kako sem zadela
Nazaj na vrh Go down
1pauleta
estrella ♥
estrella ♥
1pauleta

Število prispevkov : 1200

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele!   Napovedujemo nove telenovele! Icon_minitimeTor Dec 31 2013, 18:51

Jaz sicer ne vem, če bom zadela, kaj naj bi se v naslednjem letu predvajalo na naših programih. Bom pa samo naštela, kaj bi jaz rada videla:

QUERO AMARTE
LA PATRONA
SANTA DIABLA
LA GATA - remaik ( ne vem, če bo isti naslov )
LO QUE LA VIDA ME ROBO
POBRES TAN RICOS
COSITA LINDA

pa še kaj bi se našlo
Nazaj na vrh Go down
oliviia

♥
oliviia

Število prispevkov : 1005
Kraj : españa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele!   Napovedujemo nove telenovele! Icon_minitimeTor Dec 31 2013, 21:24

La Gata - zaradi tega ker Maite in Daniel zelo dobro igrata in sta privlačen parček.
Cosita Linda - V tej telenoveli mi je zelo všeč Christian in je odličen igralec.
In pa še Lo Que La Vida Me Robo in La Patrona.
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.com/forum.htm
brenda

♥
brenda

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele!   Napovedujemo nove telenovele! Icon_minitimePet Jan 10 2014, 17:35

Evo napovedali smo telenovelo Quiero Amarte, ki že prihaja 19.02.. Napovedujte naprej! Pa da vidimo, če bo kdo napovedal vse telenovele, ki bodo v letošnjem letu prišle na naše zaslone.
Napovedujemo nove telenovele! St-quieroamarte
Nazaj na vrh Go down
analia

♥
analia

Število prispevkov : 3354
Kraj : mexico

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele!   Napovedujemo nove telenovele! Icon_minitimeSob Jan 11 2014, 23:51

No bom pa še jaz ugibala (napovedala) nove telenovele na naših zaslonih.

Glede na to, da je prodana v Slovenijo, bi pa se letos lahko začela predvajati EMPERATRIZ. Ker je telenovela stara že skoraj 3 leta, ampak mi je pa všeč.

Od novega televisinega mislim, da bo prišla še LO QUE LA VIDA ME ROBO, LA GATA, mogoče pa tudi AMORES VERDADEROS in LA MALQUERIDA. Mogoče pa celo POR SIEMPRE MI AMOR. Za telenovelo DE QUE TE QUIERO, TE QUIERO predvidevam, da jo bodo mogoče začeli predvajati, ko se bo končala turška Ko listje pada in jo bodo dali v popoldanski termin ali pa bo prišla po Divji v srcu.

Jaz bi sicer rada vidla telenoveli LA PATRONA in LA VIUDA JOVEN, pa EL ROSTRO DE ANALIA, MAS SABE EL DIABLO, ALGUIEN TE MIRA in LA CASA DE AL LADO, ampak so že verjetno malo prestare, prve dve sicer ne, ostala pa so res mal prestare. Upam, pa de se katera od televizij čist skučajno zmoti, pa katero od teh zavrti.
Nazaj na vrh Go down
http://svet-telenovel.heavenforum.org/
brenda

♥
brenda

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele!   Napovedujemo nove telenovele! Icon_minitimeSre Jan 22 2014, 17:08

Napovedana je bila tudi telenovela Lo Que La Vida Me Robo oziroma Vrtinec življenja.
Napovedujemo nove telenovele! St-lqnpa

Do sedaj se najbolje drživa v napovedih Jaz in 1pauleta. Zato vabim tudi druge, da sodelujete in napoveste, katere telenovele bomo po vašem mnenju videli na naših zaslonih.
Nazaj na vrh Go down
katja123
niño pequeño ♥
niño pequeño ♥
katja123

Število prispevkov : 50

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele!   Napovedujemo nove telenovele! Icon_minitimePet Avg 08 2014, 12:51

La Gata :)
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele!   Napovedujemo nove telenovele! Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Napovedujemo nove telenovele!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» vaše naj telenovele?
» NAJ TELENOVELE MESECA
» KOMENTARJI "Telenovele po letih"