| Napovedujemo nove telenovele! | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
brenda ♥
Število prispevkov : 4321 Join date : 31/10/2008 Kraj : eslovenia
| Naslov sporočila: Napovedujemo nove telenovele! Tor Dec 31 2013, 13:49 | |
| Vsako leto se sprešujemo, katera telenovela bo zamenjala kakšno od trenutno predvajanih. Sedaj pa da vidimo, kakšne so vaše želje in kaj napovedujete, da bomo lahko v letu 2014, gledali na naših zaslonih.
Pa da vidimo, potem kdo dobro pozna televizijske programe in kdo bo najboljši napovedovalec telenovel.
* ponavljam, da to so samo naše želje, ni 100% da bodo res prišle, ker so to samo naše domneve. | |
|
| |
brenda ♥
| Naslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele! Tor Dec 31 2013, 13:56 | |
| AVENIDA BRASIL - telenovela je velika uspešnica, poleg tega je prodana v 127 držav, tako da verjetno nismo ena od držav, ki bi ostala brez nje
LO QUE LA VIDA ME ROBO - protagonista sta že tako znana in sta igrala v telenoveli Teresa, ki je bila na Pop TV
LA GATA - do sedaj smo tako in tako že vedeli skoraj vse Maitine telenovele, razen Mi Pecado in Cachito de Cielo, pa še Daniel Arenas bo protagonist, ki je tudi v trenutni uspešnici Corazon Indomable
QUIERO AMARTE - producent Carlos Moreno, njegove zadnje tri telenovele smo videli na programu Pop TV (En Nombre del Amor, Cuando me Enamoro in Amor Bravio), čudno bi bilo da bi to telenovelo izpustili
napovedujem pa še LA MALQUERIDA in mogoče tudi LA PATRONA pa dajmo še aztecino VIVIR A DESTIEMPO
bomo videli, kako sem zadela | |
|
| |
1pauleta estrella ♥
Število prispevkov : 1200 Join date : 28/07/2011
| Naslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele! Tor Dec 31 2013, 18:51 | |
| Jaz sicer ne vem, če bom zadela, kaj naj bi se v naslednjem letu predvajalo na naših programih. Bom pa samo naštela, kaj bi jaz rada videla:
QUERO AMARTE LA PATRONA SANTA DIABLA LA GATA - remaik ( ne vem, če bo isti naslov ) LO QUE LA VIDA ME ROBO POBRES TAN RICOS COSITA LINDA
pa še kaj bi se našlo | |
|
| |
oliviia ♥
Število prispevkov : 1005 Join date : 24/01/2009 Kraj : españa
| Naslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele! Tor Dec 31 2013, 21:24 | |
| La Gata - zaradi tega ker Maite in Daniel zelo dobro igrata in sta privlačen parček. Cosita Linda - V tej telenoveli mi je zelo všeč Christian in je odličen igralec. In pa še Lo Que La Vida Me Robo in La Patrona.
| |
|
| |
brenda ♥
| |
| |
analia ♥
Število prispevkov : 3354 Join date : 31/10/2008 Kraj : mexico
| Naslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele! Sob Jan 11 2014, 23:51 | |
| No bom pa še jaz ugibala (napovedala) nove telenovele na naših zaslonih.
Glede na to, da je prodana v Slovenijo, bi pa se letos lahko začela predvajati EMPERATRIZ. Ker je telenovela stara že skoraj 3 leta, ampak mi je pa všeč.
Od novega televisinega mislim, da bo prišla še LO QUE LA VIDA ME ROBO, LA GATA, mogoče pa tudi AMORES VERDADEROS in LA MALQUERIDA. Mogoče pa celo POR SIEMPRE MI AMOR. Za telenovelo DE QUE TE QUIERO, TE QUIERO predvidevam, da jo bodo mogoče začeli predvajati, ko se bo končala turška Ko listje pada in jo bodo dali v popoldanski termin ali pa bo prišla po Divji v srcu.
Jaz bi sicer rada vidla telenoveli LA PATRONA in LA VIUDA JOVEN, pa EL ROSTRO DE ANALIA, MAS SABE EL DIABLO, ALGUIEN TE MIRA in LA CASA DE AL LADO, ampak so že verjetno malo prestare, prve dve sicer ne, ostala pa so res mal prestare. Upam, pa de se katera od televizij čist skučajno zmoti, pa katero od teh zavrti. | |
|
| |
brenda ♥
| Naslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele! Sre Jan 22 2014, 17:08 | |
| Napovedana je bila tudi telenovela Lo Que La Vida Me Robo oziroma Vrtinec življenja.
Do sedaj se najbolje drživa v napovedih Jaz in 1pauleta. Zato vabim tudi druge, da sodelujete in napoveste, katere telenovele bomo po vašem mnenju videli na naših zaslonih. | |
|
| |
katja123 niño pequeño ♥
Število prispevkov : 50 Join date : 27/06/2014
| Naslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele! Pet Avg 08 2014, 12:51 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Napovedujemo nove telenovele! | |
| |
|
| |
| Napovedujemo nove telenovele! | |
|